Lavanda, la perla del Mediterrani!

07/05/2024
Lavanda, la perla del Mediterrani!

Et deixem alguns tips per cuidar les teves plantes

Descobreix la perla del Mediterrani al nostre Garden: la lavanda! 🌿 💜

🌸 Característiques de la Lavanda: Pertany a la família de les lamiàcies i la seva altura oscil·la entre 30 i 80 cm. La seva elegància campestre la converteix en l'opció perfecta per a decorar la teva llar i jardí. La floració de la lavanda va des de mitjans de primavera fins a finals d'estiu, oferint una mescla de colors violacis que la fan incomparable.

🌿 Propietats de la Lavanda: No sols és agradable a la vista i a l'olfacte, sinó que també és beneficiosa per a la salut! Des d'infusions relaxants fins a aromateràpia, la lavanda ofereix una àmplia gamma de beneficis per al benestar físic i emocional. A més, sabies que pot ajudar a combatre l'estrès, millorar el son i actuar com un antisèptic natural per a les ferides?

💧 Cura de la Lavanda: per cuidar la lavanda, és essencial tenir en compte diversos aspectes, primer, assegura't de proporcionar-li una bona ventilació, evitant plantar-la prop d'altres plantes. A més, la lavanda necessita almenys 6 hores diàries de sol per a prosperar. És crucial utilitzar un substrat alcalí per al seu creixement òptim i garantir un bon drenatge per a prevenir problemes abans de l'arribada del fred.

Vine al nostre Garden i deixa que la lavanda t’atrapi amb el seu encant i fragància! 🌿✨

noticia